BORSA

En general, els nomenaments de docents de Religió per l’Escola Pública es realitzen  durant el mes de juliol o agost de forma  presencial (o telèmàtica).  A partir del setembre,  els serveis territorials van abastint les places que van sorgint amb els substituts i  si un cop han realitzat tots els nomenaments pertinents poden faltar  treballadors de Religió llavors, obren les borses a fi de tornar-les a proveïr segons la necessitat del servei territorial. Les borses poden estar obertes durant força temps, cal estar atent al territori.

La Resolució EDU/1537/2019, de 6 de juny, aprova les bases per a la contractació laboral temporal de professorat de religió en centres educatius dependents del Departament d’Educació.

Cadascun dels serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona publiquen les llistes de participants i vacants i es realitzen els nomenaments via telefònica durant el curs escolar en cada un dels nivells (primària i secundària).

Mireu el vostre servei territorial per comprovar si està oberta la borsa de docents de religió i així poder-vos inscriure si compliu els requisits necessaris, o bé us podeu posar en contacte amb els nostres delegats  territorials del sindicat JUNTS-SDRC i us ajudaran.

LLEIDA

TARRAGONA

TERRES DE L’EBRE

GIRONA

CONSORCI DE BARCELONA

BAIX LLOBREGAT

BARCELONA COMARQUES

CATALUNYA CENTRAL

MARESME-VALLÈS ORIENTAL

VALLÈS OCCIDENTAL

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra web en l’apartat contacta amb nosaltres o bé mitjançant els telèfons dels delegats sindicals de cada territori.