S’inicia el procés electoral

El passat 27 de febrer es va iniciar el procés electoral per a les  eleccions del nostre  col·lectiu, constituint-se les meses de cada província. Aquest procés electoral acabarà amb la Jornada del 25 d’abril.

En aquesta primera fase, s’ha exposat el cens provisional per tal que totes les persones treballadores puguin comprovar si hi consten i, d’aquesta manera, poder exercir el dret a vot. És important comprovar-ho perquè en cas de no ser-hi no es podria votar.

És fonamental que reviseu el cens i comproveu la vostra inclusió en ell. Per fer-ho, podeu accedir als enllaços següents segons la vostra província:

Tarragona
Barcelona
Lleida
Girona

En cas que no consteu en el cens, que les vostres dades tinguin alguna errada o l’antiguitat no sigui la correcta (ATRI>el meu expedient>dades administratives>serveis prestats), us heu d’adreçar a la mesa coordinadora de la vostra província a través del correu corresponent:

Tarragona  elecsindlabta.educacio@gencat.cat
Barcelona  elecsindlabbcn.educacio@gencat.cat
Lleida  elecsindlabll.educacio@gencat.cat
Girona  elecsindlabgi.educacio@gencat.cat

Recordem que el període de reclamacions al cens finalitza el dia 9 de març i per això us animem a revisar-lo el més aviat possible i presentar les esmenes necessàries.

No oblideu que la vostra participació en aquest procés és fonamental per garantir uns resultats electorals justos i representatius del nostre col·lectiu.

JUNTS-SDRC al teu costat! amb tu!