SIMPOSI: LA DOCÈNCIA DE LA RELIGIÓ

El pròxim 11 de març de 2023 JUNTS-SDRC organitzem el Simposi “La docència de la religió” on es parlarà amb representants de diferents àmbits: polític i educatiu.

Podreu seguir en directe el Simposi mitjançant el nostreCANAL YOUTUBE.

 

 

L’acte el presentarà en Sr. Ferran Pineiro (docent de religió i delegat de JUNTS-SDRC) El cartell que us presentem conté persones molt reconegudes i algunes altres que estem acabant de lligar: Sra. Montse Altarriba, Sra. Rocío García (PSC-Catalunya), Sra. Montserrat Bassa (ERC), Sr. Pere Micaló (Docent ISCREG i Delegat d’Ensenyament del Bisbat de Girona), Sr. Jordi Font (Docent ISCREG i Rector del Seminari de Girona) i Sr. Miquel Àngel Essomba (professor-investigador a UAB i director d’ERDISC).

I amb la moderació de la taula la Sra. Laia Palos (Investigadora STREAM: Society, Technology, Religion and Media. Universitat Blanquerna)

A mig matí tindrem un descans amb esmorzar per a tots els inscrits.

Us convidem a tots i totes a participar del Simposi, una jornada de debat, trobada i intercanvi d’opinions dins d’un marc fantàstic com és el Monestir de Pedralbes a Barcelona.

Pels qui vulgueu, ens podrem quedar a dinar al Restaurant Bistro Mató (al costat del  Monestir). Podeu portar acompanyants si és del vostre gust. El preu del menú al Restaurant està subvencionat al 50% pel sindicat (cal inscripció prèvia). Passat el dinar farem una visita cultural al Monestir de Pedralbes.

Tots els participants amb inscripció rebran un petit obsequi del Sindicat.

Totes les persones que vingueu de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona podeu posar-vos en contacte amb els vostres delegats de zona, ja que es facilitarà el transport fins al Simposi des de la província d’origen.

Per tal d’organitzar la gestió del Simposi cal que us inscriviu decidint les opcions que voleu assistir: només participar del Simposi (matí sense àpat), participar del Simposi més dinar o participar a tot (Simposi, dinar i visita cultural).

Hi ha la possibilitat que el Simposi compti amb hores de formació. Cal posar-se en contacte amb l’equip de formació del Sindicat formaciojunts@gmail.com.

PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ CLIQUEU AQUÍ.

Per dubtes us podeu posar en contacte amb els delegats de zona mitjançant correu electrònic o els telèfons de contacte.