El personal laboral diem prou!

EL PERSONAL LABORAL DIEM PROU!

Per  veure’l en PDF podeu clicar aqui

12 de juny de 2025

13:00 Els delegats sindicals de les diferents organitzacions convocants JUNTS-SDRC, CCOO. UGT, CGT i USTEC ens reunim i organitzem per tal de dur a terme l’empaperada de cartells fets. Un dels cartells que més es va veure amb relació al personal laboral de religió ha estat:

ELS DOCENTS DE RELIGIÓ VOLEM GARANTIES LABORALS!

15:00 Van anar arribant els companys i companyes del col·lectiu, PAE, PAS, Personal laboral docent i  tots alhora cridant els diferents lemes. També un representant de cada sindicat es va reunir amb el Departament d’Educació per tal de donar en mà el manifest i compartir les nostres reivindicacions posant èmfasi que volem que facin un tracte igual als treballadors en el mes de juliol entre altres molts més temes descrits en el manifest.

16:30 Fem la lectura del manifest expressant i és aplaudit per tots els manifestants i cridem tots junts alhora:

LLUITEM PELS NOSTRES DRETS!

Havent fet la concentració, aquí podeu llegir el comunicat conjunt:

DOIGC. Organització.pdf

Enquesta juliol – formulari de Google.