Setmana Santa 2024

La Setmana Santa és un període profund per a la reflexió i la contemplació. Avui celebrem Pasqua, un recordatori de la renovació constant que la vida ens ofereix. Amb cada sortida del sol, reafirmem el nostre compromís de continuar endavant, mantenint viu el fervor i la dedicació en tot allò que fem i amb el nostre propòsit que és la docència de la religió.

Els membres més joves de la nostra comunitat, així com els nostres iguals, ens inspiren a persistir en els nostres propòsits i ideals. Creiem fermament que Jesús continua a viure i a guiar-nos en el nostre trajecte. Vivim amb aquesta convicció en el cor! Jesús és Vida! Bona Pasqua!

La Setmana Santa és un temps litúrgic profund que s’inicia amb el Diumenge de Rams i culmina amb el tridu Pasqual. En aquests dies, abunda la simbologia que ens convida a la reflexió i a la meditació.

Us facilitem enllaços on trobar recursos per utilitzar a l’aula, recordeu que en el post del curs anterior us van ellaçar diferents informacions sobre Setmana Santa i la seva simbologia:

Jocs digitals amb wordwall 
Còmic de Dijous Sant a Pentecosta.