Apertura borsa de Docents de Religió 2022-2023

Del 26 de maig al 2 de juny resta oberta la borsa de docents de religió. Si vols treballar pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a mestre de religió en  les etapes educatives d’infantil a batxillerat (segons titulació) aquesta és la teva oportunitat.
 
📌VOLS TREBALLAR COM A DOCENT DE RELIGIÓ?
✍️Contractació de professorat de religió per cobrir llocs de treball vacants i substitucions, cal presentar sol·licitud entre el 26 de maig i el 2 de juny.🗓️https://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/professors/concursos/contractacio-prof-religio-vacants-substitucions/

Tingues en compte:

Per a la Sol·licitud de participació, el professorat de nova incorporació, caldrà que presenti tota la documentació del 26 de maig al 2 de juny de 2022, ha de tramitar:

  • Sol·licitud de participació
  • Documentació acreditativa dels mèrits al·legats
  • Declaració responsable
  • Full d’autobarem
  • Mèrits
  • Compromís d’obtenir la declaració eclesiàstica de competència acadèmica (DECA) del nivell per al qual s’opta. Es pot tramitar de la manera següent:

Amb tota aquesta documentació caldrà enviar-la telemàticament, mitjançant la Petició genèrica.

🔊 Podeu fer extensiva aquesta informació a qui creieu que li pugui interessar.
Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra web en l’apartat contacta amb nosaltres o bé mitjançant els telèfons dels delegats sindicals de cada territori.