Període de matriculació pels estudis de Batxillerat i Llicenciatura en Ciències Religioses del segon quadrimestre del curs 2023-24.

ISCRVic ha obert el període de matriculació pels estudis de Batxillerat i Llicenciatura en Ciències Religioses del segon quadrimestre del curs 2023-24. Es podrà formalitzar la matrícula fins al 25 de gener i el dilluns 5 de febrer començaran les classes i acabaran 31 de maig.

S’ofereixen assignatures, matèries i cursos oberts a totes aquelles persones interessades en el fet religiós en general, i en el Cristianisme en particular, en relació i diàleg amb les diferents disciplines filosòfiques, humanístiques, teològiques, antropològiques i pedagògiques relacionades, amb modalitat tant per a estudiants oients com ordinaris. Es poden cursar tant al Seminari Vic, seu de l’ISCRVic, com al Casal de l’Església de Manresa.

Destacar que hi ha la possibilitat d’inscriure’s a matèries concretes i que per aquest segon quadrimestre es destaca la formació “Art i Patrimoni al Bisbat de Vic” impartida per Marc Sureda Jubany i Dani Font i Montanyà. Aquesta matèria planteja un estudi dels conjunts artístics i patrimonials més importants del bisbat de Vic i dels instruments per a la seva gestió. D’altra banda, també destaca La diòcesi de Vic i l’Església catalana a les portes del 1900: Morgades i Torras” conduïda per David Cao Costoya i que tractarà el canvi dels segles XIX al XX que va ser convuls a tota Europa. Particularment a Catalunya, fou una època de canvis i de consolidació del catalanisme des de diferents punts de vista. Dos bisbes de Vic, Morgades i Torras, i el mateix bisbat en termes generals, van ser punts focals d’una època que va tenir un gran pes en la definició de la catalanitat contemporània.

Podeu consultar tota l’oferta formativa d’enguany clicant aquí. Per a inscripcions fins el 25 de gener cal contactar amb secretaria@iscrvic.org o bé per telèfon al 93 886 15 55 (de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda).