Concurs oposició extraordinari 2023 (segon procès)

20/10/2023:

HO HEM ACONSEGUIT! Avui divendres 20 d’octubre hem sabut que al nostre col·lectiu tant a primària com a secundària s’ha actualitzat la baremació dins de l’aplicatiu de cada concursant i ho han comptat tal com s’havia d’haver fet d’un inici. De totes maneres no baixem alerta fins que estigui tancat el procés.

5/10/2023:

DE NOU!: INCIDÈNCIA EN LA BAREMACIÓ DE MÈRITS DELS DOCENTS DE RELIGIÓ EN EL  CONCURS OPOSICIÓ EXTRAORDINARI.

Aquesta informació està destinada especialment a les persones que heu participat en el Concurs d’oposició Excepcional (estabilització).

Ahir 4 d’octubre, es va publicar les baremacions provisionals, i de nou s’ha baremat malament al professorat de religió en relació amb el temps treballat (perquè no s’ha comptat el temps treballat com a docent de religió “mateix cos, diferent especialitat”), aquest fet ha provocat que hi hagi molt d’enrenou entre el professorat de religió que s’hi ha presentat i dubtes de com s’havia de reclamar.

Davant aquest despropòsit, de nou, vam posar-nos en comunicació tant amb el Departament d’educació com amb Funció Pública per mostrar la nostra queixa i rebuig i instant-los a esmenar l’error.

Aquest matí hem rebut resposta on se’ns confirma que revisaran el còmput, però que igualment els treballadors afectats han de realitzar les al·legacions oportunes dins l’aplicatiu del concurs-oposició.

Si necessiteu assessorament per fer aquest tràmit, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu. I us farem arribar un document-model per a fer les al·legacions pertinents.

Si vols recordar què va dir JUNTS-SDRC en el passat procés clica aquí.