Actes públics per la Contractació de professors de religió per cobrir llocs de treball vacants i substitucions

 

Ha sortit publicada la Resolució EDU/1537/2019, de 6 de juny, on s’aprova les bases per a la contractació laboral temporal de professorat de religió en centres docents educatius dependents del Departament d’Educació.

Cadascun dels serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona publiquen les llistes de participants i vacants i convoquen els actes d’adjudicacions de cada un dels nivells (primària i secundària).

Estigueu molt atent a les actualitzacions del departament.

LLEIDA

TARRAGONA

TERRES DE L’EBRE

GIRONA

CONSORCI DE BARCELONA

BAIX LLOBREGAT

BARCELONA COMARQUES

CATALUNYA CENTRAL

MARESME-VALLÈS ORIENTAL 

VALLÈS OCCIDENTAL

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra web en l’apartat contacta amb nosaltres o bé mitjançant els telèfons dels delegats sindicals de cada territori.