Llista definitiva de persones admeses i excloses i ordre de la llista de docents de religió pel curs 2022-2023

L’1 de juliol ha sortit la llista definitiva de les persones que formaran part de la borsa de religió pel curs 2022-2023.

Per consultar la llista cal identificar-se amb el codi GICAR (Atri), o bé amb l’idCAT Mòbil o un certificat digital. Aquí tens l’accés directe: Enllaç a llistat privat.

Com cada any, es fa pública la llista de personal que ha treballat durant el curs amb vacant o com a substitut, així com tota aquella gent que ha entrat a formar part de la borsa de professorat de religió i no ha arribat a treballar. D’aquesta manera es distribueix al professorat en 3 blocs:

– BLOC 1: Professorat amb serveis prestats

Professorat que acredita serveis prestats com a professors de religió en règim de contractació temporal; aquests candidats/tes no han de presentar sol·licitud de participació. 

A la gent d’aquest bloc són els que apareixen amb la columna “antiguitat” tenint en compte que el temps treballat es computa de la següents manera:

00(anys)00(mesos)00(dies) => Ex: 1 anys i 2 mesos treballats => 010200

BLOC 2: Personal que s’ha inscrit a la borsa, però que no ha arribat a treballar.

Professorat que acredita serveis prestats com a professors de religió en règim de contractació temporal; aquests candidats/tes no han de presentar sol·licitud de participació. 

Cal tenir en compte que en la llista surten els dos blocs (1+2) barrejats, el que provoca duplicitat en les posicions, cal aclarir que el que preval és l’antiguitat, així els que formen part del bloc-2 tindran 000000 en l’antiguitat, amb la qual cosa aniran al darrere de tot dels que tenen serveis prestats.

BLOC 3: Personal que s’incorpora a la borsa: 

Professorat de nou accés que compleix els requisits de contractació; han de participar en la convocatòria feta pública per la Resolució de 20 de maig de 2021, de convocatòria de concurs públic per prestar serveis com a professors de religió. A partir de l’1 de juliol aquestes persones formen part de la borsa pel curs vinent. 

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres telèfons mòbils o bé en l’apartat contacta amb nosaltres.