Curs pedagogia del projecte a Balaguer: ÚLTIMES PLACES!

Des de JUNTS-SDRC, fa uns dies vam obrir el curs de formació presencial a Balaguer sota el nom: “PEDAGOGIA DEL PROJECTE. RELIGIONS DEL MÓN”  que es realitzarà els dies 26 de març i 2 d’abril.

És un curs molt aplicable amb el nou currículum de Religió. Es presenta com una de les formes de treball per Projectes dins de l’aula. En aquesta formació coneixerem i experimentarem un mètode per treballar per projectes. Una aposta molt interessant sorgida molt concretament pel territori de Lleida i que fem extensiu a totes les províncies.

Per conèixer tots els detalls, només cal que cliquis en el següent enllaç AQUÍ (Inscripció i informació).

A data d’avui queden algunes places i en agradaria molt que poguéssiu participar tots els interessats. Tingues en compte que el darrer dia per inscriure’s en aquest curs i realitzar el pagament serà el dia 23 de març.

Recorda que des de JUNTS-SDRC es realitza formació al llarg de tot el curs; pots veure tota la nostra oferta clicant el nostre cartell “VITAMINA’T“; tingues en compte:

  • Els “cadenats oberts”  : són formacions que podreu llegir i inscriure’s al curs.
  • Els “cadenats tancats”  : són formacions que estan programades, uns dies abans de la data de realització s’obriran, us informarem quan sigui el moment.
  • Si el curs té un “tic”  : són formacions que s’estan duent a terme o bé ja estan finalitzades.

OFERTA DE FORMACIÓ JUNTS-SDRC CURS 2021-2022

Per qualsevol dubte relacionat amb els cursos de formació us podeu posar en contacte amb l’equip de formació mitjançant el correu junts@juntsdocentsreligio.cat o bé juntstarragonatortosa@gmail.com  posant d’assumpte: FORMACIÓ.