El personal laboral no som invisibles. Diem prou!

Tots som coneixedors del moment actual que estem vivint com a col·lectiu. Fa temps que alguns afiliats ens insistiu en la importància de pressionar a l’administració per a defensar els nostres drets i pregunteu quines actuacions podem fer. Doncs bé: ARA ÉS EL MOMENT! Participant en les mobilitzacions del pròxim dia 15 de març.

Tot i que el Comitè Intercentres hem convocat el dia 15 al personal laboral (nosaltres) a la vaga. Si algú té interès a fer els 5 dies, està cobert legalment.

Els delegats de JUNTS-SDRC compromesos amb la nostra afiliació i amb el nostre col·lectiu, participarem activament el dia de vaga i assistirem a la manifestació unitària que es farà a Barcelona.

Per facilitar l’arribada a Barcelona i poder participar en la manifestació, teniu a la vostra disposició autocars des de Lleida i Tarragona. Qui vulgui venir en autocar, només cal que empleni el formulari corresponent (si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb la vostra delegada de referència)

Feu clic per obrir el formulari de Lleida: i de Tarragona.