Pedagogia del projecte a l’aula de religió. Religons del món.

El proper 26 de març i 2 d’abril DE 2002, a JUNTS-SDRC organitzem un curs de Formació específica pel professorat de Religió en relació a la Pedagogia del Projecte dins de l’aula de Religió. Aquest curs el realitzarem a Balaguer i tindrà una certificació de 15hores de reconeixement pels qui realitzin les tasques específiques del curs.

En aquest curs volem donar a conèixer una metodologia de Treball per projectes molt pràctica i vivencial. Mitjançant la pròpia experiència realitzarem un projecte amb totes les seves fases i podrem reflexionar sobre l’aplicabilitat d’aquesta metodologia aplicada a l’aula de religió.

Està adreçat tant a docents de primària i infantil com a secundària.

Per conèixer els detalls de la formació només cal que cliqueu el següent enllaç on també us hi podreu inscriure. El darrer dia per inscriure és el 23 de març.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ AL CURS