Diversitat cultural i religiosa a les aules: cohesió social i possibles desafiaments.

Des de JUNTS-SDRC, obrim el cicle de ponències i formació 100% en LÍNIA, sota el nom: DIVERSITAT CULTURAL I RELIGIOSA A LES AULES: COHESIÓ SOCIAL I POSSIBLES DESAFIAMENTS  que es realitzarà a partir de l’1 de març fins el 17 de març de 2022

Us presentem un cicle de conferències en línia, en relació amb la diversitat cultural i religiosa que tenim a les nostres aules on es donarà resposta en algunes preguntes que ens poden suscitar com a docents de religió:

  • Què podem fer els docents de religió per la cohesió social?
  • Quins desafiaments tenim a les nostres mans?
  • Quina és la realitat de les nostres escoles? 

Aquestes i altres  són algunes de les preguntes plantejades als nostres ponents que aniran responent al llarg de les seves intervencions. Són persones d’arreu de Catalunya que destaquen pel seu treball en relació amb aquest tema.

Les inscripcions romandran obertes fins a divendres 4 de febrer.

Per inscripció i informació detallada cliqueu en aquest enllaç