AUDIR: LA NIT DE LES RELIGIONS A REUS.

Els propers 24, 25 i 26 d’octubre Reus celebra La Nit de les Religions, una jornada d’activitats, tallers i espais de diàleg per conèixer les comunitats religioses i espirituals de la ciutat. És una jornada per mostrar-se, conèixer, dialogar i compartir mirades al voltant de les creences i conviccions.

Durant tres jornades, podreu participar en les 13 propostes que han organitzat i preparat 11 comunitats religioses i entitats espirituals de Reus: budistes, cristianes catòliques, evangèliques-protestants i ortodoxes, musulmanes, interreligioses i d’espiritualitat laica o no religiosa.

Quin propòsit té aquesta jornada?

La pràctica religiosa és un dret fonamental recollit a la Declaració Universal dels Drets Humans que té a veure amb la llibertat de pensament, consciència i religió. I un dret que es vincula amb allò més personal i individual, però també que s’expressa col·lectivament i construeix llaços comunitaris, de convivència o solidaritat.

És des d’aquesta perspectiva que us invitem a La Nit de les Religions, una jornada de celebració de drets, de diversitat i d’humanitat on podreu conèixer una mostra del mosaic humà de creences, conviccions i pràctiques religioses que acull Reus.

11.-LNdlR-Reus-Programa-A5-CMYK

Tota la informació aquí.