Mesa técnica - junts


Contacte
Vaya al Contenido
12 febrer 2020
 
   
                
MESA TÈCNICA PROFESSORAT DE RELIGIÓ II
       
 
Amb data 12 de febrer ens hem reunit de nou amb el Departament d’Educació en Mesa Tècnica de Religió on hem continuat treballant  pel Concurs d’adjudicacions que afectarà al nostre col·lectiu.
 
 
Dir que hem sortit de la reunió amb bones vibracions, ja que ha quedat palès l’ interès del Departament per dur a terme un Procediment de Mobilitat i d’Adjudicacions de Destinacions Definitives  (concurs de trasllats) amb plenes garanties pel col·lectiu de docents de religió.
 
 
Tant el Departament com la part social hem posat sobre la taula propostes i suggeriments molt interessants que ara tocarà treballar i on JUNTS ho farà sempre mirant pel bé del col·lectiu.

17 desembre 2019
 
   
                
MESA TÈCNICA PROFESSORAT DE RELIGIÓ I
       
 
Amb data 17 de desembre ens hem reunit amb el Departament Educació en Mesa Tècnica de Religió i d'on us podem dir:
 
 
-        S'ha posat fil a l'agulla per crear una comissió de treball pel Concurs de trasllats i d’adjudicacions de places definitives (i quantes noves definitives es preveu crear). Cal posar èmfasi en la predisposició que ha mostrat el Departament d'Educació en activar un concurs amb plenes garanties per al col·lectiu, tot intentant posar solució a la qüestió de les jornades més mínimes (que no vol dir eliminar-les) i evitant qüestions com les que es van donar en el passat concurs de 2014, que hi puguin haver companys amb contracte indefinit, però sense plaça definitiva. Així a partir del mes de gener es posarà en marxa un grup de treball per a anar perfilant les bases d'un concurs que arrencarà sobre l'últim trimestre de 2020.
 
-         JUNTS ha mostrat la disconformitat en el funcionament actual de la borsa de docents de religió, ja que segons el nostre parer, és poc transparent. El Departament s'ha compromès en treballar en algun tipus d'aplicatiu que permeti consultar la situació dels que hi formin part. I seguint amb la borsa, s'ha posat sobre la taula una qüestió que està afectant molt seriosament al col·lectiu, i és el fet de no haver-hi personal per a realitzar substitucions, sobretot a secundària, fet que s'afegeix a l'actitud d'alguns bisbats en negar-se a donar la proposta a gent amb tots els requisits. S'està estudiant la manera de poder desencallar aquest enorme problema.
 
-        Sobre la taula s'han posat temes com la reducció de 2h per als majors de 55 anys i el cobrament de l'estiu per part dels substituts; temes als que el Departament ens ha donat un no per resposta pel fet bàsicament de ser personal laboral i
 
no personal docent i per manca de pressupost. Dir-vos que són temes que seguirem traient les vegades que sigui necessari per tal de poder aconseguir una resposta favorable.
 
-        - S'ha parlat sobre els contractes relleu i tot i que s'ha perdut l'acord de poder-se acollir a la jubilació parcial del 75% de la jornada, segueix vigent la jubilació parcial per al 50%. Així que tots aquells que en pugueu estar interessats, busquem dia i hora i en parlem.
 
 

Aprofitem per recordar-vos els cursos de formació que estan actius per als mesos de febrer i juliol de 2020:
 
 
TARRAGONA => Degut a l'èxit del curs DE LA BÍBLIA A LA PARET, curs realitzat el passat més de novembre, s'ha decidit repetir-lo el pròxim mes de FEBRER => 01 i 29 de FEBRER => més a la web => pots inscriure't aquí
 
 
TERRA SANTA => 01 al 11 de JULIOL => Queden molt poques places, no et pots quedar a sense la teva! => pots inscriure't aquí


Regreso al contenido