Protocol vacunació covid-19 - junts


Contacte
Vaya al Contenido

PROTOCOL DE VACUNACIÓ


16 d'Abril 2021
VACUNACIÓ PERSONAL DOCENT DE LA GENERALITAT

Donada la situació de les vacunes que en principi s'anaven a posar al nostre col·lectiu i que ara s'han paralitzat, haurem d'estar atents a les directrius que el Departament estableixi i que amb tota seguretat els equips directius dels centres traslladaran a tot el personal docent.


20 de març 2021

REANUDACIÓ VACUNACIÓ AMB ASTRAZENECA

Espanya reprendrà la vacunació amb AstraZeneca el dimecres de la setmana que ve. Aquesta ha estat la decisió unànime del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS) en una reunió extraordinària, després de conèixer les conclusions de la recerca de l'Agència Europea del Medicament (EMA, per les seves sigles en anglès).

Estigueu atents als SMS que pugueu rebre del Departament de Salut.

Enllaç per tornar-se a programar: www.vacunacovidsalut.cat
15 de març 2021

PARALITZACIÓ DE LA VACUNA DE ASTRAZENECA

Espanya atura durant 15 dies la vacunació amb AstraZeneca. Segons recullen els diaris i medis de comunicació, el Ministeri de Sanitat ha acordat en el Consell Interterritorial de Salut interrompre la inoculació d'aquesta vacuna durant 15 dies.

Esteu alerta als missatges de Salut si ja teníeu hora per vacunar-vos.


10 març  2021
VACUNACIÓ COVID-19

El personal essencial prioritzat que no ha rebut SMS i desitja vacunar-se enfront el SARS-CoV-2, tindrà a partir d'ara una altra eina per poder  fer les gestions pertinents per sol.licitar cita al seu punt vacunal més proper.

El Departament de Salut ha habilitat  una web per a que les persones que pertanyen a un dels col·lectius prioritzats i compleixen criteris de vacunació per administrar la vacuna d'Astra Zeneca puguin accedir a la programació de cita directament entrant a la direcció:

 
⚠️ En cas d'introduir el seu CIP o NIF/NIE i que no  permeti accedir, es prega que es posin en contacte amb el seu centre vacunal de referència  per confirmar que es troben dins del col.lectiu prioritzat i que les dades són correctes.

‼️Per accedir a aquesta campanya de vacunació, cal formar part d'un dels censos de col·lectius essencials prioritzats, tenir menys de 56 anys, no haver estat diagnosticat de Covid en els darrers 6 mesos i no patir immunodepressió, una malaltia cardiovascular no controlada o una malaltia hepàtica, renal metabòlica/endocrina o neurològica greu. En aquests casos, rebran una altra convocatòria tan aviat com sigui possible per disponibilitat de vacunes recomanades al seu perfil.

➡️ És important que les  dades personals (mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català.
Visita el web de http://lamevasalut.gencat.cat per actualitzar-les.19 febrer 2021
Protocol dels SSTT per la vacunació:

1. Tranquil·litat! L'SMS arribarà a tothom i tots/es ens vacunarem.
2. Que, aquest tema de vacunació  depèn de Salut, que és qui aplica els filtres, segons criteris sanitaris, i qui va enviant els SMS.
3. Que l' SMS és personal i intransferible (no val passar-se l'enllaç, si us plau).
4. Que, malgrat estiguis de baixa, t'arribarà l'SMS quan Salut ho consideri.
5. Que en total hi ha 37 punt de vacunació i que, quan rebeu l'SMS, si pel que fos, no hi ha disponibilitat al centre sanitari habilitat, si us plau, PACIÈNCIA, i intenteu-ho de nou, que no cal desplaçar-s'hi a quilòmetres i quilòmetres de casa.

L'aplicatiu us permet canviar de dia i d'hora, però no recular en la decisió que heu pres; per aquest motiu, RESPONSABILITAT.
Us aconsellem que les i els professionals que tingueu dubtes sobre la vacunació relacionats amb la salut particular de cadascú/na (efectes secundaris, intoleràncies, patologies, no saber si s'ha passat la COVID, entre d'altres) us poseu en contacte amb el vostre CAP; o bé, truqueu al telèfon 061.

Us adjuntem l'enllaç que us resoldrà els dubtes més freqüents. De lectura obligatòria pels i les docents que presenten casuístiques especials.

Vacunació del personal dels centres educatius


16 febrer 2021
Atenció COVID-19

Amb data d'avui s'ha activat el protocol de vacunació pel Covid, per al personal d'atenció educativa de 18 a 55 anys.
Estigues atent al mòbil i a l'email.

Text íntegre del Departament:

Benvolgudes,
Benvolguts,
Amb l'objectiu de complir amb les previsions de l'Estratègia de vacunació front la covid-19 a Catalunya, com a resposta organitzada per afrontar l'actual situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia, aquesta setmana està previst iniciar l'etapa de vacunació a Catalunya, en la qual es prioritza l'administració de dosis als col·lectius de tots els centres educatius públics i privats següents:
  • Personal docent, personal d'administració i serveis, i personal d'atenció educativa;
  • Personal extern que intervé al centre (personal de menjador, personal de neteja...).
En aquests moments, ja són tres les vacunes que s'estan administrant dins de l'Estratègia de vacunació de Catalunya: la de Pfizer/BioNTech, la de Moderna/Lonza i, des del 9 de febrer de 2021, la d'Oxford/AstraZeneca.
Atesa la limitació en la disponibilitat de dosis de vacunes, s'ha establert un ordre de prioritat a l'hora d'aplicar-les, que es veu modificat per la incorporació de vacunes que van adreçades a diferents grups.
Actualment, la disponibilitat de dosis de la vacuna d'Oxford-AstraZeneca permet avançar la vacunació del personal dels col·lectius esmentats anteriorment que tenen entre 18 i 55 anys, excepte en els casos següents:
  • Persones amb immunodepressió greu (que inclou el càncer en tractament quimioteràpic), amb malaltia cardiovascular no controlada i malaltia hepàtica, renal, metabòlica / endocrina o neurològica greus, o amb antecedents d'al·lèrgia a algun component de la vacuna.
  • Persones que han passat la covid-19 en els darrers sis mesos.
El personal que estigueu inclòs en un dels col·lectius esmentats, a partir d'avui podreu rebre un missatge de text (SMS), que us redirigirà a una aplicació per reservar hora, dia i lloc per vacunar-vos. Si la disponibilitat dels horaris, dies o llocs està completa, recomanem que ho torneu a intentar uns dies després, atès que les cites s'actualitzen cada setmana tenint en compte les vacunes disponibles.
Actualment hi ha habilitats un total de 37 punts de vacunació a tot Catalunya, que es poden consultar a l'apartat de Vacunació covid-19 del web Canal Salut. L'horari de vacunació és de 9 a 12 hores i de 15 a 19 hores, però està previst que aquestes franges es vagin ampliant si fos necessari.
En tot cas, us demanem que la reserva de l'hora, dia i lloc per vacunar-vos afecti al menys possible l'activitat ordinària del vostre centre.
En el moment de la vacunació cal que porteu a sobre:
  • la targeta sanitària individual (CIP); en cas de no disposar-ne, el DNI;
  • la declaració responsable contra la covid-19;
  • l'SMS de la convocatòria.
Us agraïm la vostra col·laboració.
Cordialment,
Departament d'Educació i Departament de Salut


Regreso al contenido