Protocol de vacunació pel COVID - junts


Contacte
Vaya al Contenido
21 febrer 2021
ATENCIÓ SOBRE LA VACUNACIÓ
Protocol dels SSTT per la vacunació

1. Tranquil·litat! L'SMS arribarà a tothom i tots/es ens vacunarem.
2. Que, aquest tema de vacunació  depèn de Salut, que és qui aplica els filtres, segons criteris sanitaris, i qui va enviant els SMS.
3. Que l' SMS és personal i intransferible (no val passar-se l'enllaç, si us plau).
4. Que, malgrat estiguis de baixa, t'arribarà l'SMS quan Salut ho consideri.
5. Que en total hi ha 37 punt de vacunació i que, quan rebeu l'SMS, si pel que fos, no hi ha disponibilitat al centre sanitari habilitat, si us plau, PACIÈNCIA, i intenteu-ho de nou, que no cal desplaçar-s'hi a quilòmetres i quilòmetres de casa.

L'aplicatiu us permet canviar de dia i d'hora, però no recular en la decisió que heu pres; per aquest motiu, RESPONSABILITAT.

Us aconsellem que les i els professionals que tingueu dubtes sobre la vacunació relacionats amb la salut particular de cadascú/na (efectes secundaris, intoleràncies, patologies, no saber si s'ha passat la COVID, entre d'altres) us poseu en contacte amb el vostre CAP; o bé, truqueu al telèfon 061.

Us adjuntem l'enllaç que us resoldrà els dubtes més freqüents. De lectura obligatòria pels i les docents que presenten casuístiques especials.16 febrer 2021
Atenció COVID-19

Amb data d'avui s'ha activat el protocol de vacunació pel Covid, per al personal d'atenció educativa de 18 a 55 anys.
Estigues atent al mòbil i a l'email.

Text íntegre del Departament:

Benvolgudes,
Benvolguts,
Amb l'objectiu de complir amb les previsions de l'Estratègia de vacunació front la covid-19 a Catalunya, com a resposta organitzada per afrontar l'actual situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia, aquesta setmana està previst iniciar l'etapa de vacunació a Catalunya, en la qual es prioritza l'administració de dosis als col·lectius de tots els centres educatius públics i privats següents:
  • Personal docent, personal d'administració i serveis, i personal d'atenció educativa;
  • Personal extern que intervé al centre (personal de menjador, personal de neteja...).
En aquests moments, ja són tres les vacunes que s'estan administrant dins de l'Estratègia de vacunació de Catalunya: la de Pfizer/BioNTech, la de Moderna/Lonza i, des del 9 de febrer de 2021, la d'Oxford/AstraZeneca.
Atesa la limitació en la disponibilitat de dosis de vacunes, s'ha establert un ordre de prioritat a l'hora d'aplicar-les, que es veu modificat per la incorporació de vacunes que van adreçades a diferents grups.
Actualment, la disponibilitat de dosis de la vacuna d'Oxford-AstraZeneca permet avançar la vacunació del personal dels col·lectius esmentats anteriorment que tenen entre 18 i 55 anys, excepte en els casos següents:
  • Persones amb immunodepressió greu (que inclou el càncer en tractament quimioteràpic), amb malaltia cardiovascular no controlada i malaltia hepàtica, renal, metabòlica / endocrina o neurològica greus, o amb antecedents d'al·lèrgia a algun component de la vacuna.
  • Persones que han passat la covid-19 en els darrers sis mesos.
El personal que estigueu inclòs en un dels col·lectius esmentats, a partir d'avui podreu rebre un missatge de text (SMS), que us redirigirà a una aplicació per reservar hora, dia i lloc per vacunar-vos. Si la disponibilitat dels horaris, dies o llocs està completa, recomanem que ho torneu a intentar uns dies després, atès que les cites s'actualitzen cada setmana tenint en compte les vacunes disponibles.
Actualment hi ha habilitats un total de 37 punts de vacunació a tot Catalunya, que es poden consultar a l'apartat de Vacunació covid-19 del web Canal Salut. L'horari de vacunació és de 9 a 12 hores i de 15 a 19 hores, però està previst que aquestes franges es vagin ampliant si fos necessari.
En tot cas, us demanem que la reserva de l'hora, dia i lloc per vacunar-vos afecti al menys possible l'activitat ordinària del vostre centre.
En el moment de la vacunació cal que porteu a sobre:
  • la targeta sanitària individual (CIP); en cas de no disposar-ne, el DNI;
  • la declaració responsable contra la covid-19;
  • l'SMS de la convocatòria.
Us agraïm la vostra col·laboració.
Cordialment,
Departament d'Educació i Departament de Salut


Regreso al contenido