Notícies curs 2020-21 - junts


Contacte
Vaya al Contenido


NOTÍCIES CURS 2020-2021


20 de gener de 2021
PRÒXIM CONCURS D'ADJUDICACIONS DOCENTS DE RELIGIÓ

Segueix endavant el Concurs d'adjudicacions de destinacions definitives amb data d'inici del contracte setembre de 2021.
Les dates concretes dels actes no les tenim, però tot apunta al fet que es duran a terme a la fi del tercer trimestre.
 15 de gener de 2021

Benvolguts companys i companyes:
Per la present us convoquem a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà el Dissabte 30 de gener de 2021 de manera TELEMÀTICA a través de la plataforma google-meet.
 
Hora: 10,00h en 1ª convocatòria i 10’15h en 2ª convocatòria
 Serà una assemblea per al conjunt d'afiliats/des


 
18 desembre 202017 de desembre de 2020
NOVETATS RELACIONADES AMB ELS CENTRES EDUCATIUS

Segons declaració del Conseller d’Educació juntament amb el Departament de Salut, s’acorda:
  L’inici del 2n trimestre serà efectiu amb data 11 de gener de 2021 (en breu el Govern publicarà disposició normativa on es contemplarà aquesta modificació del calendari escolar).
Després de festes, s’iniciaran cribratges massius de PCR autogestionats, destinats a tots els professionals d’atenció educativa (en el seu moment s’emetrà el protocol).
20 de novembre 202022 novembre de 2020
FORMACIÓ PERMANENT JUNTS
CURS INICIACIÓ ALS ENTORNS VIRTUALS A LA CLASSE DE RELIGIÓ


18 novembre 2020
ACTUALITZA LES TEVES DADES

Si aquest curs has de sol·licitar un nou estadi o bé tens previst participar en el concurs de mobilitat i d’adjudicació de destinacions definitives per al professorat de religió, actualitza ara les teves dades a atri, i t’estalviaràs paperassa.

 
COBRAMENT TRIENNIS
Recordar-te que en la nòmina d'aquest mes de desembre es regularitzaran d'ofici tots aquells triennis que s'havien deixat de percebre o bé per ser de categories o departaments diferents de l'actual o a causa de contractes temporals amb més de 20 dies entre un i l'altre (actualment aquest concepte ha desaparegut per sentència). A l'ATRI, tots aquests conceptes ja estan actualitzats, només et resta esperar a la nòmina per comprovar que s'ha efectuat correctament.
Recordar, com ja havíem dit, que es regularitzaran els endarremients amb data Gener'20, moment en que la sentència ho reconeix.
  
COBRAMENT DELS ESTADIS
 
Els estadis (antics sexennis) només seran reconeguts si l'empleat els reclama. No et despistis i mira quan et toca un nou estadi; tenint en compte que per al 1er estadi són 9 anys pel 2on i successius cada 6 anys.
Demanar-ho ara és molt fàcil, ja que ho pots fer directament des del mateix ATRI.

Més informació en l'apartat laboral de la web
   
15 de novembre 2020


SERVEI
Prevenció de Riscos Laborals
BARCELONA
Baix Llobregat
prevencio_risc_lab_baix.ensenyament@gencat.cat  
Barcelona Comarques
riscos_lab_com.educacio@gencat.cat
Catalunya Central
prl_ccentral.educacio@gencat.cat
Consorci de BCN
rhriscoslaborals.ceb@gencat.cat
Maresme i Vallès   Oriental
prev_risc_lab_mav.educacio@gencat.cat
Vallès Occidental
prl_vall.educacio@gencat.cat
TARRAGONA
Tarragona
riscos_lab_tar.ensenyament@gencat.cat
Terres de l'Ebre
riscos_lab_teb.educacio@gencat.cat
LLEIDA
Lleida
riscos_lab_llei.ensenyament@gencat.cat
GIRONA
Girona
prl_gir.educacio@gencat.cat

13 novembre 2020
QUÈ CAL FER EN CAS DE SER POSITIU EN COVID?
 
Tu, docent, en cas de ser positiu o romandre confinat degut al Covid, caldrà que enviïs un correu electrònic a la secció de PRL (tria el teu Servei Territorial)  per tal que se’t pugui fer el seguiment corresponent des de PRL del Departament.

Fins ara no s’havia pogut fer aquest seguiment ja que no els hi arribaven les dades de les persones afectades (només rebien dades numèriques mitjançant el TraçaCovid).
23 d'octubre 2020
“CURS INICIACIÓ ALS ENTORNS VIRTUALS A LA CLASSE DE RELIGIÓ”(MÉS INFO)

28 d'octubre de 2020

10 d'octubre de 2020
Declaració responsable proves PCR covid 19

Nou procediment a seguir en cas d'estar a l'espera del resultat d'un PCR d'un convivent, tenint en compte que som personal que treballem en un centre educatiu i el que tenim entre mans és molt delicat. Així, a partir de la carta que van enviar dies enrere el Departament d'Educació de la mà del Departament de salut " Aclariments per a la gestió de casos covid-19 als centres educatius" on es deixa patent en el punt A:
  • A) Amb relació a un cas sospitós
Tal com descriu el “Protocol de gestió de casos als centres educatius”, i que està en  contínua revisió, un cas sospitós (aquell que té simptomatologia i a qui se li ha demanat una  PCR) ha de fer aïllament domiciliari, mentre està a l'espera del resultat de la prova. També  han de quedar-se a casa els germans escolars o convivents que treballin en un centre  educatiu.  

A partir d'això, s'ha habilitat una declaració responsable per tal de justificar l'absència en cas que el teu metge no et faci baixa mèdica (alguns metges de capçalera la tremeten directement).
Descàrrega declaració responsable

1 d'octubre de 2020
Les quarantenes en l'àmbit escolar passen a ser de 10 dies, d'acord amb el nou protocol del Departament de Salut.

 Les quarantenes per als contactes estrets i per als grups de convivència estables passen de 14 a 10 dies per tota la població de Catalunya. Així ho estableix el nou “Procediment d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2” actualitzat pel Departament de Salut.

Aquest canvi també tindrà incidència en l’àmbit escolar. Així, les quarantenes que tinguin lloc als centres educatius seran ja per un període de 10 dies. Respecte a les quarantenes iniciades abans de l’entrada en vigor del nou document, els centres avisaran a les famílies que els infants podran reprendre l'activitat presencial un cop hagin passat els 10 dies. Tot i el canvi de dies de quarantena, les autoritzacions de confinament signades per les famílies al seu dia continuen sent vàlides.

Els professionals que es trobin en confinament sense baixa mèdica també es reincorporaran als centres educatius un cop transcorreguts aquests 10 dies, conjuntament amb la resta del grup estable de convivència. I els que tinguin una baixa mèdica prescrita inicialment per 14 dies, que hagin estat substituïts en el seu lloc de treball al centre educatiu, s’incorporaran un cop acabi aquesta baixa mèdica, moment en què també finalitzarà del nomenament del seu substitut.

Actualització en casos positius i negatius al centre
L’actualització del document de “Procediment d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2”, estableix, com ja es va explicar recentment, que en cas sospita d’un cas, els menors del grup de convivència mantindran l’activitat escolar a l’espera dels resultats, sense barrejar-se amb la resta de grups.

- Si les proves realitzades són negatives, els infants i tutors del grup continuaran amb normalitat les seves activitats, i l’alumne es podrà incorporar quan els símptomes hagin cedit i després de 24 h sense febre.

- En cas positiu, s’establirà la quarantena de 10 dies del grup i tutor, i s’indicarà la prova PCR al propi centre o en altres punts específics segons indiquin els equips d’atenció primària.

30 de setembre de 2020

23 de setembre 2020

Resolució del director general de Professorat i Personal de Centres Públics, sobre les convocatòries per prestar serveis com a professor o professora de religió, obertes pels serveis territorials i el Consorci d’Educació de Barcelona durant el curs 2020-2021.

Mitjançant la Resolució EDU/1537/2019, de 6 de juny, s’aproven les bases per a la contractació laboral temporal de professorat de religió en centres educatius dependents del Departament d'Educació.
23 de setembre 2020
Apertura borsa contractació docents de religió en SSTT curs 20-21

Cliqueu al vostre SSTT, a continuació en l'apartat Personal docent i després en Contractació de professors de religió...
13 setembre 20201 de setembre 2020

Bon dia companys/es. Un agost més comença a tancar les portes per donar pas a setembre. Un mes amb olor a llibres nous, a classes apunt per rebre als nostres nens i la nostra motxilla plena de projectes. Aquest any és un tant diferent, però no podem perdre la il·lusió que ens caracteritza.

Recordar-vos a tots aquells/es que esteu a la borsa de docents i us vau congelar que molts/es vau posar com a data fi 31 d'agost, així que si no voleu ser nomenats/des durant el curs en la borsa docent, haureu de repetir l'acció.
Aquí teniu la ruta pels que no la recordeu.  (ENLLAÇ)

Bon dia família!!!

3 setembre 2020

Documents per a l'organització de centres:


  • Ensenyament de la Religió (ENLLAÇ)

27 de juliol de 2020 Contractació docents religió
Baix Llobregat (Info)
Consorci d'Educació de Barcelona (Info)
Barcelona Comarques (Info)
Catalunya Central (Info)
Girona (Info)
Tarragona (Info)
Lleida (Info)
Vallès Occidental (Info)
Maresme Vallès Oriental (Info)
Terres de l'Ebre (Info)
***************
17 de juliol de 2020 ACTES D'ADJUDICACIÓ ESTIU 2020
Contractació de professors de religió per cobrir llocs de treball vacants i substitucions
***************
Informacions oficials varies inici de curs 2020-21 (ENLLAÇ)
****************
Contractació de docents de religió per a vacants i substitucions curs 20-21 (ENLLAÇ)
Atenció llistat provisional
***************
Educació presenta el pla d'actuació per als centres educatius per al curs 2020-2021 (ENLLAÇ)
***************
Adjudicació de destinacions provisionals als professors de religió amb contractació laboral indefinida i sense destinació definitiva en centres públics (ENLLAÇ)


1 d'agost de 2020

Bona nit , company@s;
Tanquem un curs molt peculiar, però no ho volem fer sense fer-vos partícips d'un parell de qüestions que són d'aplicació directa al nostre col·lectiu:
Per un costat, després de les diferents consultes per part de JUNTS als diferents comitès Intercentres i de salut, se'ns comuniquen les següents mesures per al personal docent, tant el que està en un centre com en més d'un; així doncs, segons manifesta Subdirecció General de Salut i Riscos Laborals:
“Els docents de religió tenen la mateixa consideració que la resta de professorat especialista que no està assignat a un únic grup estable, i per tant, en cas que atengui aules de diferents centres, ho ha de fer complint rigorosament amb les mesures de seguretat establertes.
D'acord amb el Pla d'actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia,  els docents que es relacionen amb més d'un grup estable, cal que portin mascareta quan no puguin mantenir una distància d’1,5 metres amb els alumnes.  
En tot cas, les pautes a aplicar sempre s’adaptaran a les normes i criteris adoptades pel Govern, amb caràcter general o territorial.”

(Llegir el text complet)

Regreso al contenido