junts2

 

JUNTS

SINDICAT DE DOCENTS DE RELIGIÓ

DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA DE  CATALUNYA

www.juntsdocentsreligio.cat 

www.ferc.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTE

Apartat de correus 1040

08902 L’HOSPITALET

Tel. 616.593.637

juntsdocentsreligio@gmail.com

 

JUNTS

BARCELONA

93.317.61.62

BERNAT VILLARONGA

616.096.319

 

JUNTS

GIRONA
MARIA MERCÈ MOLA

669.683.817

 

JUNTS

LLEIDA
973.032.413

MONTSERRAT BATLLE

628.604.789

 

JUNTS

TARRAGONA

977.249.294

JOSEP PONCE

626.226.328

 

ENS PODEU TROBAR….

 

Eleccions sindicals 2011

 

Eleccions sindicals 2015

 

 

JUNTS som una associació de mestres i professorat de religió  que té com a principal objectiu la defensa les condicions laborals i professionals del nostre col·lectiu docent a Catalunya. Aquesta doble línia d’acció fa de Junts una eina única.

 

JUNTS ha estat una eina molt eficaç en la defensa dels drets laborals del nostre col·lectiu, hem estat els artífexs d’un procés de dignificació laboral extraordinari, sense el nostre sindicat no seríem on som, cal vetllar per mantenir tot el que tan laboriosament hem assolit al llarg de molts anys de ferm compromís i treball i per fer-ho el repte més gran que ara se’ns presenta és la defensa de la nostra professió i amb ella la d’una determinada manera de concebre l’educació en l’àmbit escolar, a saber, aquella que promou la formació integral de la persona.

 

El professorat de religió eduquem a través de la transmissió dels continguts culturals propis de la nostra àrea de coneixement, és a dir, del fet religiós en general i del cristianisme fonamentalment. Però la nostra tasca educativa no es limita a una mera transmissió cultural, sinó que va molt més enllà perquè nosaltres tenim la funció de contribuir a la formació integral de la persona, de totes les seves dimensions, però bàsicament de la religiosa des de l’especificitat de l’ensenyament religiós escolar que no és en cap cas un àmbit catequètic.

 

Aquesta tasca educativa específica és el que defineix la nostra professió i en gran mesura a nosaltres mateixos, mestres i professorat de religió, que som professionals de l’educació perquè ens dediquem a l’ensenyament de la religió en les nostres escoles i instituts. Som docents de religió perquè comprenem i valorem la importància de la contribució de la dimensió religiosa per a les persones i les societats.

 

IMG-20150204-WA0001

La nostra funció professional en els centres públics, allò que aporten a l’educació i que ens diferencia de la resta de docents, és l’ensenyament de la religió.

 

Pot ser d’altres dubten de la necessitat de fer el que fem, però nosaltres no. Sense la matèria de religió la formació integral de l’alumnat no queda garantida.

 

 

DELEGATS SINDICALS

 

BARCELONA

Villaronga, Bernat

Monereo, Marc

Descripción: DSC05770B

Mena, Montserrat

BERNAT VILLARONGA

MARC

MONEREO

LOURDES MONFORT

MONTSERRAT

MENA

 

GIRONA

 

 

 

 

 

Pitu

 

 

 

 

JOSEP NARCIS

PUJOL

 

 

 

 

LLEIDA

 

 

 

 

 

Descripción: Montse Batlle

Lladonosa, Júlia

Roig, Montserrat

 

MONTSERRAT BATLLE

MARIA JULIA LLADONOSA

MONTSERRAT ROIG

JOSÉ LUIS

CANO

 

 

TARRAGONA

 

 

 

 

 

Ponce, Josep 2

Plana, Mireira 2

Melian Busquets, Rosa

Linares, Silvestre

Garcia, Antonio Javier

JOSEP

PONCE

 

MIREIA

PLANA

ROSA

MELIÁN

SILVESTRE

LINARES

ANTONIO JAVIER

GARCIA